Sevalia Oy

Siivouspalvelua ja kotipalvelua tarjoava Sevalia Oy toimii uudella tavalla aidosti asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet huomioiden. Palvelujen hinnat ovat poikkeuksellisen edulliset, jotta kynnys palvelun käytölle on mahdollisimman matala. Korkea asiakastyytyväisyys on toiminnan ehdoton edellytys ja asiakaspalautetta kerätään jatkuvasti. Tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja se onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Asiakas voi itse päättää, mille ajankohdalle haluaa tilata palvelua ja miten paljon. Asiakkaan ei myöskään tarvitse sitoutua tiettyyn työntekijään tai säännölliseen viikkotuntimäärään. Tilaaminen on mahdollista myös puhelimitse. Työntekijöillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden päättää itse töiden määrän ja ajankohdat.

Siivous on mahdollista tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Seinäjoki, Nurmo, Oulu, Pori, Vaasa, Kokkola, Rovaniemi, Joensuu, Kotka, Porvoo ja Lohja.
Kotisiivouksen tuntihinta on vain 24 euroa.

Asiakkaiden tarpeen mukaan laajennamme palvelumme myös uusille paikkakunnille. Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia työntekijän paikkakunnallesi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun tilaaminen on mahdollista.

Asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@sevalia.fi

 

Siivouskuvat Sevalia Oy

Sevalia Oy, Y-tunnus: 2699760-3