Miten tilaan palvelua

Siivouspalvelu ja muu kotipalvelu on mahdollista tilata muutamalla klikkauksella

  • –  Pääset alkuun luomalla tilin palveluun ja tutustumalla tilausehtoihin.
  • –  Valitse sinua lähinnä oleva alue
  • –  Valitse haluamasi siivouspalvelu tai kotipalvelu
  • –  Valitse varauskalenterista vapaa aika
  • –  Valitse asiakaspalvelija (esim. siivooja) ja lähetä varauspyyntö

Vahvistamme työtilauksen sähköpostiisi, kun olemme varmistaneet ajankohdan sopivuuden asiakaspalvelijalta. Samassa yhteydessä lähetämme laskun ja hyväksyt palvelua koskevat Tilausehdot. Muistutamme sinua tilauksestasi työtä edeltävänä arkipäivänä sähköpostilla ja halutessasi myös tekstiviestillä.

Katso yleisimmät kysymykset tästä

keittio-700x450

Miten toimitaan kun asiakaspalvelija tulee?

Ainakin ensimmäiselle kerralla on hyvä antaa asiakaspalvelijallemme tarvittavat ohjeet ja sopia työtehtävistä, asiakaspalvelija tuo sitä varten mukanaan erillisen lomakkeen. Asiakastyytyväisyys on toimintamme ehdoton edellytys ja siksi soitamme aina ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja kysymme palautteen tehdystä työstä.

Haluatko keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen tilausta?

Luottamus on toimintamme perusta ja uuden asiakaspalvelijan tulo voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Näet palvelussame alueesi asiakaspalvelijoiden henkilöesittelyn ja valokuvan On myös mahdollista tarvittaessa keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen ensimmäistä tilausta. Tämä onnistuu luomalla ensin tunnukset palveluumme ja olemalle sen jälkeen erikseen yhteydessä asiakaspalveluumme.

tyynykuva-700x466
Missä siivousta ja kotipalvelua voi tilata?

Siivous on mahdollista tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Seinäjoki, Nurmo, Kokkola, Oulu, Pori, Rovaniemi, Kotka, Lohja, Helsinki ja Vaasa

Asiakkaiden tarpeen mukaan laajennamme myös muille paikkakunnille. Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia asiakaspalvelijan paikkakunnallesi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun tilaaminen on mahdollista.

Asiakaspalvelumme auttaa

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

tyopiste
 

Tarkempi ohje palvelun tilaamiseen