Hinnasto

Siivouspalvelu tai kotipalvelu Tuntihinta
ALV 24%
Tuntihinta
Kotitalous-
vähennyksen jälkeen
Lisätietoa
Palvelun sisältö
Siivouspalvelu tai kotipalvelu

Siivous- ja kotipalvelu

Tuntihinta
ALV 24%

24,00 €/h

Tuntihinta
Kotitalous-vähennyksen jälkeen

12,00 €/h

Lisätietoa
Palvelun sisältö

Tehdään asiakkaan omilla siivousvälineillä ja pesutarvikkeilla.

Siivouspalvelu tai kotipalvelu

Siivous + välineet

Tuntihinta
ALV 24%

28,00 €/h

Tuntihinta
Kotitalous-vähennyksen jälkeen

14,00 €/h

Lisätietoa
Palvelun sisältö

Tuomme välineet ja tarvikkeet, imuri on hyvä olla itsellä

Palvelua voi tilata oman tarpeen mukaan kerrallaan 3 tuntia tai enemmän, tuntihinta pysyy samana. Myös 2 tunnin palvelun tilaaminen on mahdollista, jos teet säännöllisen tilauksen.

Asiakas voi itse vaikuttaa siivouspalvelun sisältöön kertomalla toiveistaan asiakaspalvelijallemme.

Tilatessasi palvelun,hyväksynyt samamalla palvelua koskevat Tilausehdot. Emme veloita asiakkaalta työntekijän työmatkakustannuksia. Laskun tilautusta palvelusta lähetämme varausvahvistuksen yhteydessä sähköpostilla. Paperilaskun lähettämisestä perimme 2 euron laskutuslisän. Voit irtisanoa, siirtää tai peruuttaa tämän palvelun veloituksetta ilmoittamalla siitä Sevalialle kaksi (2) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme sovitun palvelun hinnasta 50 %. Mikäli peruutus tehdään sovittuna suorituspäivänä, veloitamme palvelun täysimääräisesti. Maksumuistutuksesta perimme 5 euron ylimääräisen laskutuslisän. 

Siivous on mahdollista tilata tällä hetkellä mm. seuraavilla paikkakunnilla: Seinäjoki, Nurmo, Oulu, Pori, Kokkola, Kotka, Rovaniemi, Lohja, Kotka ja Vaasa.

Asiakkaiden tarpeen mukaan laajennamme palvelua uusille paikkakunnille. Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia asiakaspalvelijoita paikkakunnallesi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun tilaaminen on mahdollista.

Kotitalousvähennys tekee palvelusta entistä edullisemman

Kun ostat kotisiivousta, voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2018 kotitalousvähennys on 50 % kotisiivouksen arvonlisäverollisesta hinnasta, Yhden henkilön maksimivähennys vuodessa on 2400 euroa ja vuotuinen omavastuuosuus on 100 euroa. Vähennys pitää hakea itse, mutta sen hakeminen ei ole vaikeaa. Toimitamme sinulle vuodenvaihteen jälkeen sähköpostitse kootun laskelman, josta selviää kotitalousvähennykseen tekemiseen tarvittavat tiedot. Voit katsoa tarkempaa tietoa kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta Kotitalousvähennys.