Usein kysyttyä

Paljonko asuntoni siivoukseen menee aikaa?

Kotisiivous voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Käytännössä kolmen tai neljän tunnin kotisiivous riittää yleensä varsin kattavaan siivoukseen. Soitamme aina uusille asiakkaille ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja kysymme palautteen tehdystä työstä, tässä yhteydessä voitte keskustella myös siivoustarpeistanne jatkossa.

Onko minun oltava kotona kotisiivouksen aikana?

On hyvä, jos olet ensimmäiselle kerralla alussa paikalla antamassa tarvittavat ohjeet työntekijällemme. Voit sopia hänen kanssa työtehtävistä, kertoa siivousvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Tulevilla siivouskerroilla ohjeistusta tarvitaan varmasti vähemmän. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua siivoojamme tuloon. Totta kai voit halutessasi olla kotona myös koko kotisiivouksen ajan.

Voinko ostaa kotipalvelua iäkkäälle vanhemmalleni?

Kyllä voit. Tilaaminen onnistuu normaalisi ajanvarausjärjestelmän kautta ja voit totta kai auttaa vanhempaasi tilaamisessa. Tilaaminen onnistuu myös puhelimessa. Voit itse maksaa laskun ja hyödyntää kotitalousvähennyksen, milloin Sevalian kotipalvelun tuntihinta on vain 11-12 euroa.

Voinko tehdä säännöllisen tilauksen?

Kyllä voit. Saat lisätietoa asiakaspalvelustamme.

En käytä nettiä, voinko silti tilata palvelua?

Voi tilata palvelua myös puhelimitse ja voimme niin halutessasi lähettää laskun postissa kotiisi. Palvelun hinta on tällöin jonkin verran kalliimpi, mutta hinta on silti hyvin edullinen. Voit kysyä lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Missä palvelua voi tilata?

Tällä hetkellä palvelua voi tilata mm. Seinäjoella, Oulusssa, Kokkolassa ja Vaasassa. Palvelu laajenee asiakkaiden tarpeen mukaan eri paikkakunnille.