Tietoa meistä

Sevalian siivouspalvelu ja kotipalvelu on rakennettu asiakasta varten!

Korkea asiakastyytyväisyys etusijalla

Korkea asiakastyytyväisyys on toimintamme ehdoton edellytys ja asiakaspalautetta kerätään jatkuvasti. Korkea asiakastyytyväisyys syntyy luotettavista asiakaspalvelijoista ja laadukkaasta työn jäljestä. Kaikille asiakkaillemme on soitettu asiakastyytyväisyyspuhelu, ja asiakkaamme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä palveluumme. 

Hinta on poikkeuksellisen edullinen

Siivouspalvelun ja kotipalvelun hinta on Sevalian toimintaperiaatteen mukaisesti mahdollisimman edullinen, siivous ja kotipalvelun tuntihinta on 24-28 euroa eli kotitalousvähennyksen jälkeen vain 12-14 euroa. Näin kynnys tilata kotisiivous on mahdollisimman matala. Kotisiivous on mahdollista tilata myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja voit saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Tilaaminen on helppoa ja joustavaa

Siivouspalvelun tilaaminen on helppoa ja onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Tilaaminen ei vaadi sitoutumista, lisäksi asiakas voi aina itse valita haluamansa ajankohdan ja siivoojan tai kotipalvelutyöntekijän. 

Harmaa tuoli
Missä siivousta ja kotipalvelua voi tilata?

Siivouspalvelu, kotisiivous ja kotipalvelu on mahdollista tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Seinäjoki, Nurmo, Pori, Rovaniemi, Oulu, Lohja, Kotka, Helsinki, Kokkola ja Vaasa.

Asiakkaiden tarpeen mukaan laajennamme myös toimintaa uusille paikkakunnille. Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia asiakaspalvelijoita paikkakunnallesi.

Otamme sinuun yhteyttä heti kun siivouspalvelun tai kotipalvelun tilaaminen on mahdollista.

Kahvikupit
Haluatko tarjota vanhemmallesi kotiapua?

Haluatko tarjota vanhemmallesi kotiapua? Sevalian toimintaperiaatteena on tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus tilata apua kotiin. Tarjoamme poikkeuksellisen edullisen ja joustavan mahdollisuuden ostaa omille vanhemmille kotiapua 12-14 euron tuntihintaan kotitalousvähennyksen jälkeen!

Monet iäkkäämmät tarvitsevat apua kotiinsa, mutta palvelun korkea hinta on esteenä. Lisäksi iäkkäämmät ihmiset eivät välttämättä pysty hyödyntämään kotitalousvähennystä, jos tulot ovat pienet. On mahdollista, että lapsi maksaa vanhempansa laskun ja hyödyntää kotitalousvähennyksen omassa verotuksessaan. Voit tarvittaessa auttaa vanhempaasi tilauksen teossa. Totta kai vanhempasi voi maksaa palvelun itsekin niin halutessaan.

Sisätyökalut
Millaisia ovat Sevalian asiakaspalvelijat ja saanko heistä tietoa ennen tilaamista?

Korkea asiakastyytyväisyys riippuu asiakaspalvelijoistamme. Edellytämme asiakaspalvelijoiltamme laadukasta työn jälkeä, asiakaspalveluhenkistä luonnetta,
ripeää ja tarkkaa työskentelyotetta sekä ehdotonta luotettavuutta. Tämä tavoite ohjaa toimintamme ja siksi seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti.

Ymmärrämme, että siivoojan tulo kotiisi voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Tästä syystä löydät  palvelustamme jokaisesta asiakaspalvelijastamme
henkilöesittelyn ja valokuvan. Näet henkilöesittelyt siinä vaiheessa, kun luot tunnukset palveluumme. Voit siis katsoa tarkemmmat tiedot alueesi
asiakaspalvelijasta ennen kuin tilaat siivousta. Kun olet kirjautunut palveluumme, löydät tiedot klikkaamalla alla olevaan kuvaketta:

ajanvarauskuvake

Saat myös halutessasi lisätietoa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@sevalia.fi